top of page

Online masterclass - 31 maart 2022 om 19.30 uur

GET THE PARTY STARTED

In deze online masterclass help ik je met het starten met ondernemen en het opzetten van de praktische kant hierachter.

Wanneer je nadenkt over het starten met ondernemen of onlangs bent begonnen met ondernemen maar je je overwhelmt voelt door wat er allemaal bij komt kijken is deze online masterclass voor jou.

Mijn ervaring bij een notariskantoor en vier jaar ondernemen combineer ik in deze online masterclass. In zo'n anderhalf uur stoom ik je klaar om in 2022 een vliegende start te maken met je ondernemersdroom en heb je een overzicht van de praktische kant achter het starten van een onderneming.

Wat in de online masterclass behandeld zal worden:

 • Inschrijving KVK​​​​

 • Administratie

 • Aparte/zakelijke rekening

 • Overeenkomst van opdracht

 • Algemene voorwaarden, AVG, Privacy Statement

 • Prijs bepalen, factureren, salaris

 • Belastingen

 • Verzekeringen

 • Pensioen

 • Ondernemersaftrek en kleine ondernemingsregeling

 • Uitgebreide Q&A

2020_MEESTERSANNE-3.jpg
PRAKTISCHE INFo

Wanneer
Donderdag 31 maart 2022 van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur
 
Kosten
EUR 55,00 incl. btw

Aanmelden
Stuur een mail naar sanne@meestersanne.nl of app naar 06-30531890.

 
Wie is meester sanne?

Ik ben Sanne Meester en nu vier jaar ondernemer. Ik begon mijn ondernemersavontuur doordat ik gevraagd werd om een opdracht uit te voeren als freelancer. Mijn eerste reactie was: Nee! Nee want dat kan ik niet. Nee want ondernemen is heel moeilijk en ingewikkeld. Nee want daar komt echt heel veel bij kijken. Gelukkig kreeg ik het vertrouwen door mijn opdrachtgever en maakte hij mij duidelijk dat het allemaal wel mee viel. Toen de eerste vlaag van weerstand was weggeëbd, werd ik enthousiast en begon ik me in ondernemen te verdiepen. Ik heb heel wat websites afgestruind naar de juiste en volledige informatie.

Wat hierin ook hielp was dat ik werkte op een notariskantoor, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ik deed dus voldoende ervaring op met ondernemen door de dossiers die ik behandelde en had veel contact met o.a. instanties als de KVK en de belastingdienst. Daarnaast heb ik praktisch bedrijfsrecht gestudeerd, het juridische gedeelte is mij dus niet helemaal nieuw.

In 2021 heb ik naast mijn zakelijke kant ook mijn persoonlijke kant verder ontwikkeld. Zelfontwikkeling werd een belangrijk thema wat begon met het jaarprogramma van 365 dagen succesvol. Een opleiding tot holistisch coach bij De Upstarter heb ik in september van 2021 afgerond. Zelfontwikkeling is voor mij de manier om er achter te komen waar ik gelukkig van word, waar ik voor sta en om mijn leven op de voor mij meest fijne manier in te richten. Angsten en negatieve overtuigingen hebben mij altijd veel tegengehouden maar door de inzichten die ik heb mogen opdoen maken deze al meer plaats voor liefde en overvloed. Mijn missie is om hier zelf in te blijven groeien en vrouwen om mij heen hier mee te helpen.
bottom of page